Information om ComHem

Hej

Lite kort information frÄn styrelsen gÀllande ComHem.

För nÄgra veckor sedan nÀr vi sÄg i flödet pÄ Facebook att nÄgra boende upplevde problem med sin uppkoppling tog styrelsen kontakt med vÄr kontaktperson pÄ ComHem. Vi informerade honom kort hur ni medlemmar upplevde situationen. Han meddelade oss att han skulle lÀgga ett Àrende pÄ detta och be en tekniker undersöka saken.

Torsdagen den 29 november var styrelsen Äterigen i kontakt med vÄr kontakt hos ComHem för att pÄtala att problemet blivit vÀrre. Det ligger ett Àrende pÄ detta hos en tekniker som inom den nÀrmsta tiden kommer att besöka vÄrt omrÄde och göra mÀtningar samt se över vad som kan orsaka problemet. ComHem kan se att det Àr ett 20-tal hushÄll som har problem och de kommer fokusera pÄ att ÄtgÀrda problemen för dessa hushÄll. Det Àr ocksÄ viktigt att pÄtala att det inte Àr alla hushÄll som har ett problem med sin uppkoppling. Flertalet boende har inga problem alls. Men sjÀlvklart Àr det viktigt att ComHem ÄtgÀrdar problemet för de boende som har ett problem.

Styrelsen kommer att fĂ„ en rapport av ComHem sĂ„ fort driftsteknikerna varit hos oss.  NĂ€r den blir tillgĂ€nglig för oss kommer vi skicka ut den till alla medlemmar. 

Önskar alla en trevlig andra advent!