Information om ComHem

Information om ComHem

Hej

Lite kort information från styrelsen gällande ComHem.

För några veckor sedan när vi såg i flödet på Facebook att några boende upplevde problem med sin uppkoppling tog styrelsen kontakt med vår kontaktperson på ComHem. Vi informerade honom kort hur ni medlemmar upplevde situationen. Han meddelade oss att han skulle lägga ett ärende på detta och be en tekniker undersöka saken.

Torsdagen den 29 november var styrelsen återigen i kontakt med vår kontakt hos ComHem för att påtala att problemet blivit värre. Det ligger ett ärende på detta hos en tekniker som inom den närmsta tiden kommer att besöka vårt område och göra mätningar samt se över vad som kan orsaka problemet. ComHem kan se att det är ett 20-tal hushåll som har problem och de kommer fokusera på att åtgärda problemen för dessa hushåll. Det är också viktigt att påtala att det inte är alla hushåll som har ett problem med sin uppkoppling. Flertalet boende har inga problem alls. Men självklart är det viktigt att ComHem åtgärdar problemet för de boende som har ett problem.

Styrelsen kommer att få en rapport av ComHem så fort driftsteknikerna varit hos oss.  När den blir tillgänglig för oss kommer vi skicka ut den till alla medlemmar. 

Önskar alla en trevlig andra advent!

Styrelsen

Comments are closed.