För att sÀkerstÀlla korrekt hantering av eventuella problem med vÄra garage, ber vi er vÀnligen följa nedanstÄende anvisningar.

Ansvar och felanmÀlan

SamfĂ€llighetsföreningen Ă€ger samtliga garage i omrĂ„det och ansvarar dĂ€rmed för underhĂ„ll och reparationer av dessa, med undantag för eventuellt egeninstallerad automatiskt garageportsöppnare och annan efterinstallerad utrustning som Ă€r inom ramarna för vad som Ă€r tillĂ„tet (egen laddbox Ă€r ej tillĂ„tet). Ägarna till garagen ansvarar sjĂ€lva för underhĂ„ll och eventuella reparationer av de automatiska garageportarna.

Om du upptÀcker ett fel eller ett problem med ditt garage (med undantag för egen utrustning) ber vi dig att omedelbart rapportera detta till styrelsen. Detta gör du genom att kontakta oss via kontaktsidan.

Viktigt att TĂ€nka PĂ„

  • Om en Ă€gare vĂ€ljer att pĂ„ egen hand anlita en aktör för reparation eller underhĂ„ll av delar av garaget som samfĂ€llighetsföreningen ansvarar för, utan styrelsens godkĂ€nnande, kommer styrelsen inte att ansvara för dessa kostnader.
  • Det Ă€r viktigt att först kontakta styrelsen för alla Ă€renden som rör föreningens ansvarsomrĂ„den för att undvika onödiga kostnader och sĂ€kerstĂ€lla att arbetet utförs korrekt och enligt vĂ„ra riktlinjer.

Vi strÀvar efter att hÄlla alla garage i bÀsta möjliga skick för vÄra medlemmars trygghet och nöjdhet. Med det sagt, vÀnligen ocksÄ respektera att vi inom styrelsen har en ledtid pÄ inkommande arbete. Tack för din medverkan och förstÄelse.