Grinnekullebladet 2016

 

Rapport frÄn den extra föreningsstÀmman 2016 PÄ den extra föreningsstÀmman 28 januari kom fler medlemmar Àn vad som Àr vanligt pÄ stÀmmorna, vilket var glÀdjande. Information lÀmnades om parkeringar i omrÄdet och vad styrelsen gjort och avser att göra framöver. Vidare informerades om avtalet med Com Hem och framtida möjligheter till fiber. Styrelsen kommer till ordinarie stÀmman att lÀmna ett förslag om nytt gruppavtal med Com Hem samt att vi ska planera för fiber inom nÄgra Är. Nya stadgarna godkÀndes och de kommer upp Àven pÄ nÀsta stÀmma.

Protokollet frÄn stÀmman kommer att publiceras pÄ hemsidan. De som vill ha ett pappersexemplar av protokollet kan anmÀla det till sekreteraren eller ordföranden.

Ordinarie föreningsstÀmma torsdagen den 17 mars kl. 18.30 2016

StÀmman hÄlls i Gunnestorpsskolans bamba. Handlingarna till stÀmman delas ut i brevlÄdorna vid mÄnadsskiftet mars-april. Det har kommit in tvÄ motioner om parkeringarna samt arvoden till styrelsen.

Valberedning

Valberedningen föreslÄr omval av styrelse och revisorer. DÀremot sÄ finns det vakanser till valberedningen och tÀnk ut bra förslag till personer att komma in i valberedningen.

VÄrstÀdningen 2016

Det blir vÄrstÀdning den 23 april.

Nya husÀgare Byte av Àgare ska anmÀlas till Anders Karlsson i styrelsen av den som ska flytta, sÄ vi kan introducera nya Àgare vad det innebÀr att bli medlem i Grinnekullens samfÀllighetsförening.

KompostpÄsar

Vi delar ut kompostpÄsar i samband med vÄrstÀdningen. Behöver nÄgot det dessförinnan sÄ kan ni kontakta ordförande.

Hemsidan

Adress till hemsidan Àr http://grinnekullen.se/

SamfÀllighetsavgifter 2016

Betalningsdagar för samfÀllighetsavgiften Àr 31 januari, 30 april, 31 juli samt 31 oktober.

RĂ€ntor

RÀnta pÄ föreningens lÄn i Swedbank kan varje medlem dra av 466 kr för i 2015 Ärs deklaration.

Styrelsen